С Новым Годом!

בראנצ' פופ אפ נוביי גוד פוסט סובייטי
במלון FABRIC

היכונו למסע בזמן אל שנות ה-80 וה-90 עם ברנץ' נובי גוד מיוחד במינו!
בין התאריכים 31.12-4.1 

לרגל חגיגת השנה החדשה, מלון FABRIC משתף פעולה עם "קפה בירדי" החפאי ומזמין אתכם ליהנות מחוויה קולינרית נוסטלגית שתעורר את הטעמים והזיכרונות מהמטבח הפוסט-סובייטי. במשך חמישה ימים בלבד, תוכלו להתפנק במנות דגל קלאסיות שעיצבו את הילדות והבגרות של דור שלם.

בשנים האחרונות נובי גוד הפך מחג משפחתי קטן ששמור רק לקהילת יוצאי ברית המועצות, לאירוע של ממש בישראל. זאת, הודות לדור העולים שבאו ארצה כילדים וממשיכים לציין את החג מתוך תחושת שורשיות, מסורת, ערכים ומשפחתיות. בניגוד למה שמקובל לחשוב, זה חג חילוני שמסמל את בואה של השנה החדשה, התחדשות ואופטימיות. מלון פבריק החליט לאמץ את המנהג ולשם כך חבר לקפה בירדי החיפאי, שבבעלות בני הזוג איליה נצ'ין וטניה דולוטובסקייה והשפית קונדיטורית אולגה קים. השלושה  עלו ארצה מסנט פטרסבורג ומוסקבה בחסות המלחמה בין רוסיה לאוקראינה ופתחו, כחצי שנה לפני מלחמת שבעה באוקטובר, את בית הקפה בירדי בשדרה המרכזית של הכרמל בחיפה, שמגיש אוכל סובייטי עכשווי ומהווה המקום אבן שואבת לאוכלוסיית העולים שהגיעה בשנים האחרונות ממזרח אירופה.  

כיאה לחגים, אוכל הוא רכיב משמעותי בחוויה, כשבני משפחה וחברים מתאספים לחגוג יחד עם משפע אוכל סובייטי המסמל שגשוג ומזל לשנה הקרובה. האמונה היא שככל שיוגשו יותר מנות כך השנה הקרובה תהיה שופעת ומוצלחת יותר. בנוֹבִי גוֹד, האירוח מגיע לשיא – כלי הקריסטל מוצַאים מתוך הויטרינה, סכו"ם וכלי מטבח חגיגיים זוכים לצחצוח ומיטב המאכלים נפרסים על גבי מפות לבנות ומעוצבות. את כל אלה תירגמו בפבריק לסדרת ארוחות בראנץ' נובי גוד חגיגיות במיוחד. 

משתה נובי גוד הוא הזדמנות להציג את העושר והמגוון של המטבח הפוסט סובייטי. אי לכך, הבסיס של הבראנץ' של פבריק הוא שולחן מלא ב"זקוסקי" – "נגיסות קטנות" שנועדו להחליק היטב בגרון בעזרת הרבה וודקה בלוודר שילווה כל מנה עיקרית בבראנץ', שמסמלת חום, חוזק וחוסן. 

דגים כבושים, נקניקים, לשון בקר קרה פרוסה וסלט ירקות עם רוטב אופייני של שמנת חמוצה ושמיר, קורנישונים. גולת הכותרת של הארוחה הן ה"שובה" (מעיל פרווה), שכבות דג מלוח, תפוח אדמה מבושל, סלק, מיונז, גזר, שפע מיונז וביצה קשה מגורדת וסלט "אוליבייה" – סמל לבורגנות והדקדנטיות – סלט תפו"א שתופסת מקום מיוחד על שולחן החג וידוע כבעל ערך סנטימנטלי אצל יוצאי ברית המועצות, בזכות היותו מנה שעברה בדורות, כשלכל משפחה יש את הטוויסט שלה למתכון. לאלו תיתווסף מנה עיקרית לבחירה כמו פירושקי במילוי תפוחי אדמה, בשר או כרוב; בליצנ'סים עם פירות יער, שמנת חמוצה ודבש; לביבת תפוחי אדמה מטוגנת עם סלמון ו " ז'וליין " תבשיל חם ומנחם של עוף מבושל ברוטב שמנת ופטריות יער. בצד המתוק של הבראנץ', יוגשו קרטושקה – עוגות שוקולד ילדות מסורתית- ועוגת מדוביק- שכבות בצק פריך בטעם דבש וקרם. את הבופה תלווה "שמפניה סובייטסקויה", וקאווה הרוסית המסורתית שכלולה במחיר הארוחה.

תוכלו להזמין חבילת לינה במלון FABRIC וליהנות מארוחת בוקר הסובייטית כחלק מחווית האירוח או להתארח רק לבראנצ' המפנק והמיוחד

בין התאריכים 31.12-4.1
בין השעות 10:00-14:00 ובימי שישי ושבת בין השעות 11:00-14:00 (הושבה אחרונה בשעה 12:30)
מחיר: 155 ש"ח לאדם,
הכולל בופה עשיר, קאווה ויין ללא הגבלה, ומנה לבחירה

לצפייה בתפריט              |              להזמנת מקום לבראנצ'               |               להזמנת חבילת לינה

  • כתובת המלון

    נחלת בנימין 28,
    תל אביב, ישראל

  • יצירת קשר עם המלון

    טל: 03-5678000

  • מחלקת הזמנות

    טל: 3411*

Join Us